13 Şubat 2011 Pazar

Müjdat Gezen'den Bursa'da dev yatırım


Gezenden Bursada dev yatırım
Dün Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar'ı makamında ziyaret eden Müjdat Gezen, Nilüfer'de yapımına başlanan ve Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyan 'Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi' hakkında bilgiler verdi.

İLKLERİN MERKEZİ OLACAK
Usta sanatçı Müjdat Gezen, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar'ın konuğu oldu. Olay Medya'yı geri alan Çağlar'a 'hayırlı olsun' dileklerini ileten usta sanatçı, Bursa'ya yaptığı dev yatırım hakkında bilgi verdi. Yapımına Nilüfer'de başlanan 'Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'nin 29 Ekim'de açılacağını söyleyen Müjdat Gezen, merkezde Türkiye'de bir çok ilkin gerçekleşeceğini belirtti.

3D SİNEMA EĞİTİMİ VERİLECEK
Bursa'da hizmet vermeye devam eden Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ndeki derslerden farklı olarak açılacak olan 'Uğur Dündar Sinema Okulu'nda Türkiye'de ilk 3D sinema eğitimlerinin verileceğini belirten Gezen, öte yandan merkezde 25 kişilik hologram sinema salonunun da bulunacağını söyledi. Atatürk'ün hologramının da burada yer alacağını söyleyen Gezen, projenin gerçekleşmesi noktasında çok heyecanlı olduğunu belirtti.

BURSA SANAT İÇİN ÖNEMLİ
Türkiye'deki ilk Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'nin Bursa'da açılacak olmasının önemine dikkat çeken Müjdat Gezen, “Bursa bana çok emek verdi. Şimdi ben de Bursa'ya olan vefa borcumu ödeyeceğim” dedi. Projelerini Cavit Çağlar'a anlatan Gezen, Türkiye'deki sanatçı profilinin yüzde 25'inin Bursa'dan çıktığını hatırlatarak “Bu projeyi Bursa'da yaparken bu gerçeği göz ardı edemezdik” dedi.

Hiç yorum yok: