13 Ocak 2010 Çarşamba

yılbaşı günümüz

Geleneksel hale gelen yılbaşı günümüzü (18. yanlış hesaplamadıysam) akşam gene kutladık, gecikti biraz bu sene ama, bir arada olmanın verdiği sevinçle hiç birimizin umurunda değildi bu durum. Sadece Meral'imiz ve Sevgi'miz yoktu aramızda, bir yanımız eksik yedik, içtik, eğlendik. Çok güzel bir akşam geçirdik.
Ogün'cüm ellerine sağlık, afiyetle yedik su böreğini cancağızım, onu senden öğrenmem lazım, kursmu verirsin tarifmi artık bilmiyorum.))) Türkan'cımda konuşturmuş hünerini valla bir dolama börek yedikki akşam şahane ötesiydi. Yeni trend kavala kurabiyesi, Deryacığımız yapmış bize; ağzımızda dağılıyordu, çok güzeldi çoook... Ülkü'cüm de Çanakkale'den getirdi başka bir Kavala kurabiyesi sağolsun oda süperdi, Nuran'cımın pirinç salatası ile benim salata pastamda beğenildi galiba ))), ama bir çerezler vardı ortada birinci sınıf ))) Arzu'cum ile Aslı'cım getirmişler, Nilayımızın cevizli tarçınlı kurabiyesini ne kadar çok özlemişim beş tane yedim sanırım, Hülyamızın kurabiyeleri ise hepimizin konseptine uygun, ne yaratıcı kadınsın canımcım ya , Dilek, Mevlüde ve Hülyamızda içecek işlerinden sorumluydular valla gak demeden çay, guk demeden kola geldi ... Bu arada fotoğraflarımızı ünlü foto Aslı çekti, herbirimizin en güzel hallerini yakalamak için çok caba sarfetti güzeller güzeli... Yemekteyiz programı halt etsin bizim masa yanında kırmızı beyaz masa örtüsü, tamamen organik peçete süsleri ile benden 10 üzerinden 10 puan aldı akşamki masa, pastamız ise taaaaaaaa Çanakkalelerden geldi Hülyamızın organize ettiği Nilayımızında nakliyesini yaptığı pasta çok şahaneydi.... Bir arada olmaktan o kadar keyf alıyoruzki, zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ben akşamki muhabbete doyamadım ilk fırsatta gene toplanıp devamını getirelim dilekleri ile ayrıldık akşam birbirimizden... Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım, evlere sığmayan kocaman bir aile olduk, birde çoluk çombalak bir arada nasıl oluruz diye içimden geçirdim, denesekmi ne...)))

2 yorum:

Hülya dedi ki...

Ama tek resim olmamış Sabiha Abla.Bunun kamera arkası görüntüleri var yayımla bence:)

Örgünün çiçekli örneğini sakın kimseye verme.Benden söylemesi:)

Öperim

hobigiller dedi ki...

güzel ve neşeli bi grup.güzel bir gece geçirdiğiniz yüzlerinizden belli zaten.bu vesile ile yeni yılınızı kutlar 2010 yılının hepinize sağlık,mutluluk,huzur,barış,şans,bol kazanç getirmesini dilerim.