6 Haziran 2009 Cumartesi

hayal


Hep deniz kenarında yaşamak hayalim vardı illaki denizi gören bir ev olsun demiyorum ama yürüyüş mesafesinde ulaşacağım, en azından kokusunu duyacağım bir yer olmalı. Bir kararımız var şimdi Küçükkuyu'ya yerleşmek. Bir çok deniz kenarı yerleşimlerine göre bakir kalabilmiş adı gibi küçücük bir yer. Aynı il sınırlarında olduğumuz için çok uzaklaşmıyacağız doğduğumuz topraklardan ama genede acaba demeden edemiyor insan. Sıkılırmıyız dedi akşam eşim bana sonra düşündümki insan kendini oyalamasını bilmiyorsa her daim her ortamda sıkılır öyle değilmi? Ben sadece arkadaşlarımı çok ararım diye düşünüyorum ama netten görüşebiliriz hepsiyle çok şükür..))) Emeklilik günlerimizi güzel bir yerde geçireceğiz Allah nasip ettiyse... Böyle bir gelişme var bu günlerde bizde, bakalım neler olacak ara ara yazarım sizlere ne oluyor ne bitiyor.

3 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Kutluyorum sizi. Orayı görmedim ama harika bir yer olduğunu biliyorum. Hatta bize oldukça uzak olduğu halde ben de oradan birev alıp hiç olmazsa yazları orada kalmayı çok istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

lemanice dedi ki...

inşallah istediğiniz gibi gerçekleşir hayalleriniz. bir tatlı huzur yeter.sağlıcakla kalın ben yine gelirim siz de buyurmaz mısınız.sevgilerimle.leman.

Unknown dedi ki...

AH AH BİZİM DE HAYALİMİZDE VAR KÜÇÜKKUYU ÖLMEDEN GERÇEKLEŞTİREBİLİRMİYİZ KISMET.İNŞALLAH SİZ GİDİN AYAĞINIZI DA SÜRTE SÜRTE GİDİN BİZİ DE ÇEKİN.SİZ SIKILMAZSINIZ BİR SÜRÜ GÜZEL ŞEYLER ÜRETİRSİNİZ AMA EŞİNİZİ BİLMEM ERKEKLER DAHA SIKINTILI OLUYOR YAŞLANDIKÇA BEN BENİMKİNİN SIKILACAĞINA EMİNİM.BİRAZDA O YÜZDEN ERTELİYORUM DURMADAN SEVGİLER.